Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه هوشمند امداد «سها» با هدف یکپارچگی در اطلاعات و ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات ارائه شده به مددجویان، با حضور رئیس جمهور رونمایی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ با حضور آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور و سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد از سامانه هوشمند امداد «سها» رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه طراحی این سامانه حدود یکسال پیش در دستور کار کمیته امداد قرار گرفت. این سامانه در برگیرنده اطلاعات هویتی دهک‌های پایین جامعه و همچنین حامیان و خیران است که به صورت آنلاین پالایش و صحت‌سنجی شده است.

این سامانه در راستای پیاده‌سازی دولت هوشمند و پنجره واحد خدمات سازمانی به شهروندان، با 27 وب‌سرویس از دیگر سازمان‌های مرتبط شده است و تمام خدمات ارائه شده به نیازمندان و مددجویان از طریق این سامانه به شکل برخط و بدون نیاز به مراجعه حضوری به ادارات امداد انجام می‌شود.

براساس این گزارش، یکی از بزرگترین مزیت‌های این سامانه متصل کردن خیران به نیازمندان و شفاف‌سازی در فرآیند کمک‌های مردمی و خیرین و قابلیت پاسخگویی برخط به خیرین است.

در این سامانه اطلاعات پرونده حدود پنج میلیون نفر از مددجویان امداد به صورت میدانی و با استفاده از وب‌سرویس‌های مرتبط پالایش شده است.

سامانه سها طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، جزو معدود سامانه‌هایی است که اطلاعات و داده‌های آن به صورت برخط با دستگاه‌های ذی‌ربط صحت‌سنجی می‌شود.

در ادامه این مراسم با دستور رئیس جمهور، 8744 واحد مسکن مددجویی در سراسر به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد. همچنین جشن خودکفایی 54 هزار خانوار توانمند شده در استان‌های مختلف برگزار شد.

براساس این گزارش، در راستای سفر شهریورماه آیت الله رئیسی به استان سیستان و بلوچستان و دیدار با خانواده‌های روستای «ملاعلی»، و قول مساعد ایشان مبنی بر توسعه و توانمندسازی منطقه، طرح برکت آفتاب در این روستا انجام و نیروگاه‌های خورشیدی با هدف درآمدزایی مددجویان و خانواده‌های نیازمند روستا به بهره‌برداری رسید.

توزیع بسته حمایتی بنیاد مستضعفان به مددجویان بهزیستی و امداد در آستانه سال نوافزایش بیش از 40 درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد به نظر مجلس بستگی دارد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آیت الله سیدابراهیم رئیسی آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • دوربین امنیتی جدید شیائومی رونمایی شد
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل